17

Bine ati venit pe site-ul www.casamedievala.ro Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

TURISM TRANSFAGARASAN AAR S.R.L.  cu sediu in MUN. CURTEA DE ARGES, STR. PINULUI, NR.17C, CAMERA 1, Cod de înreg. fiscală:  39159916 este proprietarul/administratorul website-ului www.casamedievala.ro

TURISM TRANSFAGARASAN AAR S.R.L. , denumita generic in cele ce urmeaza si Casa Medievala, isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

1. Informatii personale

Utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea site-ului Casa Medievala. Pensiunea Casa Medievala nu poate fi facuta responsabila pentru actiunile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea datelor personale.

2. Drepturile utilizatorului

Casa Medievala garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, fara acordul scris al Casa Medievala.

3. Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre Casa Medievala pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. Casa Medievala se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si Casa Medievala.

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.

Casa Medievala se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresa Casa Medievala, se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

Casa Medievala certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

a. dreptul de a cere Pensiunii Casa Medievala sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;

b. dreptul de a cere Pensiunii Casa Medievala sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

c. dreptul de a cere Pensiunii Casa Medievala sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;

d. dreptul de a cere Pensiunii Casa Medievala sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.
Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa contact[@]casamedievala.ro

In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane: Pensiunea Casa Medievala garanteaza securitatea sistemelor informatice.

Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele Casa Medievala.

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI Casa Medievala SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

4. Copyright

Intregul continut al site-ului Casa Medievala – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea TURISM TRANSFAGARASAN AAR S.R.L. si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul TURISM TRANSFAGARASAN AAR S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

5. Mod de lucru.

Prin accesarea site-ului Pensiunea Casa Medievala, folosirea, vizitarea, cumpararea de servicii sau trimiterea de e-mail-uri adresate Pensiunea Casa Medievala , comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la Pensiunea Casa Medievala in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

Utilizatorul nu poate considera confirmata o rezervare decat dupa ce a primit confirmarea prin fax si/sau email de la Pensiunea Casa Medievala .

6. Plata serviciilor

Plata serviciilor se poate efectua in avans prin ordin de plata sau la receptie la momentul prestarii serviciilor de cazare.
TURISM TRANSFAGARASAN AAR S.R.L. accepta urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard.

7. Tarife

Tarifele afisate in site sunt tarife de cazare pe camera pe noapte, includ TVA dar nu includ alte eventuale taxe (ex: taxa hoteliera). Exceptiile sunt specificate clar pe site sau la receptie.

Tarifele se pot schimba in orice moment. Majorarile de tarife nu afecteaza rezervarile deja confirmate. Reducerile de tarife pot afecta sau nu rezervarile confirmate.

8. Plati / garantii

Efectuarea rezervarilor prin site-ul Pensiunea Casa Medievala este gratuita. Plata serviciilor rezervate se poate face la receptia pensiunii in momentul cazarii, sau in avans catre TURISM TRANSFAGARASAN AAR S.R.L.. Stabilirea modului de plata se face in momentul efectuarii rezervarii si numai prin selectarea posibilitatilor din meniul site-ului. Eventualele solicitari legate de modul de plata inscrise in campul ‘Comentarii’ din ecranul de rezervare nu sunt luate in considerare. Site-ul poate sa nu permita alegerea unui anumit mod de plata.

9. Informatiile introduse de utilizator

Datele de rezervare ale utilizatorilor sunt confidentiale. La rezervare se transmit hotelului doar informatiile esentiale necesare efectuarii rezervarii. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datele de rezervare trebuie completate cu atentie. Pensiunea Casa Medievala poate anula fara avertisment rezervarile efectuate pentru care se constata ca au fost introduse date eronate. De asemenea, Pensiunea Casa Medievala poate anula orice rezervare efectuata de catre un utilizator care nu poate fi contactat telefonic in legatura cu rezervarea efectuata, dar nu si daca utilizatorul respectiv a mai efectuat rezervari prin Pensiunea Casa Medievala si acestea au fost onorate sau daca serviciile rezervate au fost platite in avans sau garantate cu carte de credit

11. Litigii

Prin folosirea site-ului (vizitarea sau cumpararea serviciilor), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna ‘Termeni si conditii’ de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea TURISM TRANSFAGARASAN AAR S.R.L.. In cazul unor eventuale conflicte intre TURISM TRANSFAGARASAN AAR S.R.L. si utilizatori, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

12. Dispozitii finale

Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Societatea TURISM TRANSFAGARASAN AAR S.R.L. isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului Pensiunea Casa Medievala, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Societatea TURISM TRANSFAGARASAN AAR S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., si nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul Pensiunea Casa Medievala, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.